seo online marketing logo

Linkbuild expert, leergierige enthousiasteling Yvette

Yvette Damen
Yvette Damen
28 november 2012

Als één van de laatste in de rij stel ik mij aan u voor, Yvette Damen is de naam. Ik ben 22 jaar en sinds een jaar woonachtig in het mooie Breda. Oorspronkelijk kom ik uit het dorp Terheijden wat op zo’n 10 - 15 minuten rijden van Breda ligt, praktisch in de achtertuin dus. Hierdoor voelde ik mij ook al snel thuis en op mijn plek. In juni 2012 heb ik mijn HBO studie International Tourism and Travel Industry aan de NHTV in Breda afgerond. Nog zo jong en leergierig als ik ben heb ik besloten om door te studeren. Momenteel volg ik het premaster jaar Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waarna ik uiteindelijk de master Marketing Management wil gaan volgen.

SEO Online Marketing: linkbuilding 1.0 en 2.0

Mijn interesse ligt bij marketing vandaar de keuze om op zoek te gaan naar een bijbaan in de marketing. Online marketing was voor mij nog vrij onbekend, extra reden dus om mij daar nog meer in te verdiepen! Vandaar mijn keuze voor SEO Online Marketing en ik ben hier dan ook sinds maart 2012 werkzaam. In de acht maanden dat ik hier werk heb ik al veel nieuwe kennis op gedaan en dan voornamelijk op het gebied van linkbuilding 1.0 & 2.0. Mijn werkzaamheden bestaan grotendeels uit 0-metingen, potentiële linkpartners zoeken, linkbuilden en binnenkort ook wat meer uit het maken van zoekwoordenonderzoeken. Het is erg belangrijk dat uw website zo vaak mogelijk vermeld staat op relevante sites op het internet zodat Google ziet dat u populair bent. Mede hierdoor schiet u omhoog in de Google ranking! Linkbuilding is dus nog steeds één van de belangrijke onderdelen van de algehele website optimalisatie.

Linkbuild kennis overdragen

De meeste studenten die bij SEO Online Marketing aan de slag gaan beginnen met linkbuilden. Aangezien ik daar nu al wel aardig wat van af weet, ben ik ook degene die de nieuwe medewerkers zal inwerken. Een leuke taak aangezien ik hiermee mijn kennis al een beetje kan overdragen. Kortom: een interessante bijbaan waar ik veel kan leren en, niet te vergeten, erg gezellige collega’s!

Yvette Damen
Junior Online Marketeer
y.damen@seoonlinemarketing.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram