seo online marketing logo
Aanvragen SEO Premium pakket

SEO Premium pakket

Prijs: 
895,- per maand
Omschrijving:

Website optimalisatie voor zoekmachines start altijd met een uitgebreide 0-meting. De 0-meting is voor ons de uitgangspositie om de resultaten van onze internet marketing inspanningen goed te kunnen meten. Middels onze technische analyse en concrete technische internet marketing adviezen kan de Google robot uw site goed indexeren en waarderen. Een uitgebreid zoekwoorden onderzoek legt de online kansen bloot bij website optimalisatie voor zoekmachines. Op welke zoekwoorden wordt veel gezocht en is relatief weinig concurrentie? Deze woorden bieden u online kansen in internet marketing! Op basis van het zoekwoordenonderzoek gaan we aan de slag met het schrijven en plaatsen van conversie gerichte landingspagina's.

Wij maken concrete internet marketing doelstellingen op basis van posities in Google, aantal inkomende links, aantal bezoekers maar nóg belangrijker: het aantal conversies. Wordt er online een offerte aangevraagd of wordt er een bestelling geplaatst? Dit gaan we meten. Dit alles is voor u real-time te volgen in ons SEO Dashboard.

Om direct conversies te genereren kan dit SEO pakket uitgebreid worden met Google Ads**. Met Google Ads kunt u uw SEO campagnes uitbreiden en belangrijke zoektermen ondervangen met advertenties in de Google zoekmachine (SEA). Bovendien kan een juiste SEO campagne bijdragen aan het verbeteren van Google Ads campagnes en vice versa!

** Meerprijs op aanvraag

Duur: 
24 maanden
Kortingsprijs: 
805,50 per maand
10% korting bij jaarlijkse betaling
Aanvragen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram