seo online marketing logo
Aanvragen SEO Basic pakket

SEO Basic pakket

Prijs: 
495,- per maand
Omschrijving:

Website optimalisatie voor zoekmachines start altijd met een uitgebreide 0-meting. Met een 0-meting geven u een goed beeld van de huidige stand van zaken van uw website en de online concurrentie. De 0-meting is voor ons de uitgangspositie om de resultaten van onze internet marketing inspanningen goed te kunnen meten. Middels onze technische analyse en concrete technische internet marketing adviezen kan de Google robot uw site goed indexeren en waarderen.

Een uitgebreid zoekwoorden onderzoek legt de online kansen bloot bij website optimalisatie voor zoekmachines. Op welke woorden wordt veel gezocht en is relatief weinig concurrentie? Deze woorden bieden u online kansen in internet marketing!

Goede content is essentieel om grote stappen te zetten in de vindbaarheid. Op basis van het zoekwoordenonderzoek gaan we aan de slag met het schrijven en plaatsen van conversie gerichte landingspagina's.

Wij maken concrete internet marketing doelstellingen op basis van posities in Google, aantal inkomende links, aantal bezoekers maar nóg belangrijker: het aantal conversies. Wordt er online een offerte aangevraagd of wordt er een bestelling geplaatst? Dit gaan we meten.

Dit alles is voor u real-time te volgen in ons SEO Dashboard.

Duur: 
24 maanden
Kortingsprijs: 
455,50 per maand
10% korting bij jaarlijkse betaling
Aanvragen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram