seo online marketing logo
Aanvragen SEO Ultimate pakket

SEO Ultimate pakket

Prijs: 
1295,- per maand
Omschrijving:

Website optimalisatie voor zoekmachines start altijd met een uitgebreide 0-meting. De 0-meting is voor ons de uitgangspositie om de resultaten van onze internet marketing inspanningen goed te kunnen meten. Middels onze technische analyse en concrete technische internet marketing adviezen kan de Google robot uw site goed indexeren en waarderen. Een uitgebreid zoekwoorden onderzoek legt de online kansen bloot bij website optimalisatie voor zoekmachines. Op welke zoekwoorden wordt veel gezocht en is relatief weinig concurrentie? Deze woorden bieden u online kansen in internet marketing! Op basis van het zoekwoordenonderzoek gaan we aan de slag met het schrijven en plaatsen van conversie gerichte landingspagina's. Perodiek wordt de content van de website geanalyseerd in relatie tot de indexering van Google en worden teksten en andere content eventueel aangepast of aangevuld.

Wij maken concrete internet marketing doelstellingen op basis van posities in Google, aantal inkomende links, aantal bezoekers maar nóg belangrijker: het aantal conversies. Wordt er online een offerte aangevraagd of wordt er een bestelling geplaatst? Dit gaan we meten. Dit alles is voor u real-time te volgen in ons SEO Dashboard.

Om direct conversies te genereren gaan we ook aan de slag met Google Ads. Met Google Ads kunt u uw SEO campagnes uitbreiden en belangrijke zoektermen ondervangen met advertenties in de Google zoekmachine (SEA). Bovendien kan een juiste SEO campagne bijdragen aan het verbeteren van Google Ads campagnes en vice versa!

Duur: 
24 maanden
Kortingsprijs: 
€ 1165,50 per maand
10% korting bij jaarlijkse betaling
Aanvragen
seo ultimate pakket

Inhoud SEO Ultimate pakket

SEO Dashboard
Periodiek zoekwoorden onderzoek
Linkbuilding
Website optimalisatie rapport
Op basis van 15 zoektermen
Schrijven van 20 landingspagina's
0-meting
Google Ads campagnes
Google Ads beheer
Content optimalisatie

Heeft u een vraag over het SEO Ultimate pakket? Neem dan gerust contact op. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram