Ben jij de topstagiaire die wij zoeken?

Vanaf september zijn wij weer op zoek naar nieuwe stagiaires! Kom jij ons gezellige team versterken? Wij zijn op zoek naar zowel MBO’ers als HBO’ers die de wereld van de online marketing wel zien zitten. Stage lopen bij SEO Online Marketing betekent een leuke werksfeer, enthousiaste, gezellige collega’s en de kans om snel heel veel te leren en je talenten te ontplooien.

MBO marketing stage

Ben jij een MBO’er? Kom dan stage lopen als balie-/marketingmedewerker. Je maakt dan kennis met het onderhouden van één van onze webshops en leert alles over het gehele traject, van inkoop tot marketing. Geen paniek als je hier nog niet veel over weet, wij leren je de kneepjes van het vak, zodat jij vol zelfvertrouwen de wereld van de online marketing kan betreden.

HBO stage online marketing en website ontwikkeling

Ben jij gek op design, websites bouwen of wil je jezelf juist ontwikkelen op het gebied van online marketing? Bij SEO Online Marketing krijg je de mogelijkheid om te doen wat jíj leuk vindt! Ben jij grafisch onderlegd, kun je goed functioneren in een dynamisch bedrijf waar altijd wat gebeurt en houd jij van vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan ben jij de gene die wij zoeken als stagiaire online marketing en website ontwikkeling!

Bij beide stages kom je terecht in een jong, gezellig team en kun je rekenen op een fijne stagevergoeding. Bekijk direct de vacatures!

Bernice van Oers