Even voorstellen – Marit

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marit Vervaart en vanaf deze maand ben ik werkzaam bij SEO Online Marketing als Online Marketing Specialist. Dat betekent dat ik onder andere adviesrapporten schrijf voor klanten die graag hoger willen scoren in de zoekresultaten van Google. Vanaf nu zal ik regelmatig een bijdrage gaan leveren aan deze blog en dan is het natuurlijk wel leuk om te weten wie er precies achter die artikelen zit. Daarom zal ik me even kort voorstellen.

Ik ben onlangs afgestudeerd aan de studie Manager Toeristische Marketing en Communicatie en heb me daar voornamelijk gespecialiseerd in de online kant van de marketing. Zo heb ik een half jaar stage gelopen bij een digitaal bureau in Londen, waar ik de online marketing voor een kleine hotelketen verzorgde. Waarom ik online marketing zo leuk vind? Werken met online marketing betekent vaak dat je bezig bent met het analyseren van cijfers, maar ook dat je creatieve oplossingen zoekt voor bepaalde problemen. Soms komt er zelfs een stukje techniek bij kijken en die combinatie vind ik erg leuk. Daarnaast schrijf ik graag en ben ik dus ook erg blij dat ik vanaf nu eens in de zoveel tijd een mooi artikel voor jullie mag schrijven.

Tot snel!

Door: Marit

Marit Vervaart

Sinds januari 2014 ben ik Online Marketing Specialist bij SEO Online Marketing. Wat ik zo leuk vind aan online marketing? Je analyseert, gebruikt je creativiteit en moet constant inspelen op de snel veranderende online wereld. Uitdagend en afwisselend dus, precies waar ik van hou! Neem gerust contact met mij op via m.vervaart@seoonlinemarketing.nl of voeg me toe op .