Blogs, fora en persberichten schrijven met linkbuilding 2.0

Naast Linkbuilding 1.0 biedt SEO Online Marketing ook Linkbuilding 2.0 aan. Maar wat houdt Linkbuilding 2.0 nou precies in? Linkbuilding 2.0 gaat verder dan de reguliere linkbuilding 1.0. Voor 2.0 schrijven we kwalitatieve stukken teksten op blogs, discussiëren we  inhoudelijk op fora, schrijven en verspreiden we persberichten. Het belangrijkste doel is natuurlijk om een backlink te genereren naar de website. Dit doen we door onderaan het stuk test de link te plaatsen en in de tekst met zoekwoorden te spelen. Als het goede inhoudelijke stukken zijn kunnen deze verder verspreid worden, wat natuurlijk ten goede van de website komt!

Pageranking en gerelateerde onderwerpen zijn belangrijk

Echter neemt Linkbuilding 2.0 veel meer tijd in beslag. Dit komt omdat er als eerst goede blogs gevonden moeten worden met voldoende pageranking. Naast pageranking is het ook belangrijk om relevante blogs en fora te vinden, gerelateerd aan het onderwerp. Soms kan dit lastig zijn omdat je je wel moet verdiepen in de branche van diegene voor wie je linkbuilding 2.0 doet. Voor ons is het erg interessant en zo leer je ook weer meer over verschillende branches.

Linkbuilding 2.0 uitbesteden?

Dan bent u bij SEO Online marketing op het goede adres! Bent u geïnteresseerd of heeft u nog wat vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

Huong Bui
Junior Online Marketeer

Huong Bui