seo online marketing logo

Stagiair Yannick

Yannick Jonkheijm
Yannick Jonkheijm
19 september 2013

Hallo! Mijn naam is Yannick Jonkheijm, 19 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Zeeland, maar zit nu voor mijn 3e jaar op kamers hier in Breda. Ik volg de opleiding Commerciële Economie aan de Avans, en daarvoor doe ik nu deze meewerkstage bij SEO online marketing.

SEO Online Marketing

Ik ben bij SEO Online Marketing stage gaan lopen omdat mijn studie erg gericht is op marketing, en ik er naar uit ben om mijn kennis op het gebied van online marketing te vergroten. SEO is een vitaal onderdeel in de steeds belangrijker wordende online marketing, en daarom wil ik mezelf met deze stage voorbereiden op mijn toekomst! Ik ga hier 20 weken stage lopen, en ga me bezighouden met de verschillende aspecten van search engine optimalisatie, zoals linkbuilding en bloggen. Van mijn ervaren collega’s hoop ik zo veel mogelijk te leren, om uiteindelijk een volwaardig SEO'er te worden.

Webshop

Naast de dagelijkse bezigheden ga ik me ook bezig houden met het onderzoeken van mogelijkheden voor een nieuwe webshop. Door middel van field en desk research ga ik een plan te schrijven, en hiermee een webshop te starten waar alle consumenten voor in de rij gaan staan. Dit ga ik doen als opdracht voor school.

 

Gerelateerde onderwerpen:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram