seo online marketing logo

SEA specialist Anne

Anne Karreman
Anne Karreman
24 september 2012

‘Of ik even een blog wil schrijven’, werd mij twee weken geleden gevraagd. Maar natuurlijk, dat doe ik even. Dacht ik.. Ik vind het zelf best leuk om teksten te schrijven, maar of dit voor anderen net zo interessant is om te lezen? Voor een eerste keer hoeft het niet perfect te zijn, toch?

Hoe lang moet deze blog zijn?

Online Marketing hotspot en woonplaats nr. 1: Breda

De Parel van het Zuiden. De stad waar ik mijn hart aan heb verknocht. De stad waar ik elke ochtend met een fijn gevoel doorheen rij als ik naar mijn werk, SEO Online Marketing, fiets. Mijn naam is Anne Karreman, 27 jaar en inmiddels alweer 5 jaar woonachtig in het mooie Breda. Vanwege mijn opleiding aan de NHTV ben ik hierheen verhuisd en sindsdien wil ik ook niet meer weg.

Ben ik al klaar?

SEO Online Marketing, de beste keuze voor een starter

Sinds april dit jaar ben ik werkzaam bij het jonge en frisse SEO Online Marketing, waarbij ik mijn passie voor online marketing eindelijk in de praktijk kan uitoefenen! Want online marketing is de toekomst en dit is een wereldje waar ik absoluut deel van uit wil maken. Helaas is het voor een startende online marketeer alleen niet zo makkelijk om bij een bureau aan de slag te gaan. Dit komt uiteraard door: het gebrek aan relevante werkervaring. Sommige bedrijven geven starters  geen kans om deze ervaring op te doen. Bedankt SEO Online Marketing voor het vertrouwen en het geven van deze kans!

Tijd om af te ronden?

Google Qualified Individual

Bij SEO Online Marketing wordt er gegooid met termen rondom SEM, SEA, CTR en CPM alsof het niets is. Ik moet toegeven dat ik hier in een korte tijd al veel geleerd heb. Ik snap nu meer dan een half jaar geleden, daarom vind ik dit wereldje ook zo leuk! Elke dag worden er dingen duidelijker, elke dag krijg ik de kans om mezelf te ontplooien om vervolgens ooit tot een zeer professionele online marketeer uit te groeien! Het schrijven van blogs hoort hier ook bij.. en het Google Fundamentals Exam halen met 96% ook! Binnenkort ga ik op voor het Search Advertising Advanced Exam en dan kan ik mezelf alvast een ‘Google Qualified Individual’ noemen. Goed begin, al zeg ik het zelf.

Zo, mijn eerste blog zit er op!

SEA Tips

Mijn eerste blog is een feit. De volgende keer heb ik weer wat ervaring en hopelijk genoeg inspiratie opgedaan voor mijn volgende blog. Dan geef ik u graag wat tips over SEA, Search Engine Advertising.

Anne Karreman
Online Marketeer
a.karreman@seoonlinemarketing.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram