seo online marketing logo

Sales topper Yalenca

Yalenca Boll-Schuilenburg
Yalenca Boll-Schuilenburg
19 november 2012

Ook ik wil graag delen wat ik nu doe bij SEO Online Marketing. Mijn naam is Yalenca Schuilenburg, 23 jaar geleden geboren en getogen in het mooie Breda. Na verschillende cursussen en opleidingen te hebben afgerond kwam ik er achter dat ik iets miste… Ik ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam uit bij de opleiding Commerciële Economie. Na wat wikken en wegen besloten deze opleiding niet  in Breda maar in Rotterdam te volgen. Ik volg deze opleiding in de avonduren, overdag breng ik de theorie in praktijk bij SEO Online Marketing. Hier ben in januari 2012 begonnen en sindsdien enorm gegroeid.

Site Checks, groot onderdeel van sales activiteiten

Maar wanneer krijgt u met mij te maken? Mijn takenpakket bij SEO Online Marketing is vrij uiteenlopend. Ik richt me voornamelijk op de sales en op de SEA. De sales werkzaamheden bestaan eigenlijk uit het contact opnemen met potentiële klanten na een Site Check. Nu zie ik u al denken.. Site Check, wat is dat? Ik zal dan ook even uitleggen wat ik dan precies doe. Op onze website www.seoonlinemarkting.nl kunt u een Site Check aanvragen voor gratis online marketing tips. Deze kunt u op de home pagina aan de rechterkant vinden. Met het invullen van deze Site Check krijg ik een seintje dat u interesse is gewekt, waarnaar ik de website zal bekijken en contact met u zal opnemen. De kans is dus groot wanneer u de Site Check aanvraagt, u mij even later aan de lijn heeft. We bellen de Site Checks altijd even na, om wat meer over de core business van uw bedrijf te weten te komen, over het CMS van de website en over de huidige invulling betreft de optimalisatie van de website.

SEA: een nieuwe uitdaging!

Sinds kort ben ik me ook aan het verdiepen in de SEA-kant van het online marketing wereldje. Naast dat ik bezig ben met mijn Google Certificaat kan ik hierover nog niet veel vertellen maar daar kom ik zeer zeker in mijn volgende blog op terug.

Sitecheck aanvragen?

Of heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen bij de optimalisatie van uw website? Of wilt u meer weten over deze gezellige Bredase? Dan kunt u altijd even contact met mij opnemen via 076 – 750 33 44 of het sturen van een mailtje.

Yalenca Schuilenburg
Online Marketeer
y.schuilenburg@seoonelinemarkting.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram