Referenties

Zoekmachine positionering & marketing referenties:

SEO Online Marketing werkt met name voor de kleinere en middelgrote MKB ondernemingen. Zowel op het gebied van zoekmachine positionering als ook zoekmachine marketing helpen wij naar online resultaat. Wij werken onder andere voor:
energystbuckarooKralenwinkel onlinePoster XXLTuinextraHotel de borghAutoverzekeringLogo zwembadenwebshop

Bekijk hier hoe onze relaties onze dienstverlening ervaren:

Feestkleding SA Wear, 30% meer bestelling

50% meer omzetVoor onze feestkledingwinkel moeten wij het hebben van de bezoekers die in onze shop komen tijdens de carnavalsperiode. SEO Online Marketing helpt ons bij het binnenhalen van die bezoekers en begeleid ons bij het optimaliseren op conversies. Resultaat: 2e positie op  ‘carnavalskleding’ en 30 % meer bestellingen dit jaar, t.o.v. vorig jaar! Op de topdag kregen we 800 bestellingen! Ook de omzet uit organic search is ruim 50% gestegen. Wij zijn zeer tevreden! SEO Online Marketing helpt ons nu ook met onze andere webshops.

Stefan Aerts
Eigenaar SA Wear

 

OrcaGroup; Online resultaat

Online resultaatWij zijn sinds januari 2012 met SEO Online Marketing in zee. Naast het uit handen nemen van onze linkbuilding worden wij gesteund door middel van SEO consultancy. Met als resultaat dat wij in enkele maanden al scoren op de eerste pagina’s van Google op voor ons belangrijke zoektermen. Tot slot niet onbelangrijk; van 1 naar 5 ingevulde contactformulieren in de maand. Een vruchtbare samenwerking!

Jacqueline van Steenis
Directie assistente – OrcaGroup.com

 

 

Dealer-Kia.nl (Autobedrijf Leendert van den Born)

leendert van de bornSEO Online Marketing heeft voor onze actie site www.dealer-kia.nl een Google Adwords campagne opgezet en beheert deze. In de eerste maand mochten wij al 50 concrete offerte aanvragen ontvangen voor een nieuwe Kia. Door deze concrete leads hebben wij direct meer dan 10 Kia’s verkocht! En dat met een Adwords budget van €250,00 per maand. Super!

Bart van den Born
Eigenaar Autobedrijf Leendert van den Born

 

Swisstrax flinke stijging in organische bezoekers

Swisstrax

Door seo optimalisatie van techniek en content al flinke stappen gemaakt. Nu bezig met de populariteit vergroten middels Linkbuilding 2.0. Zie bijv de resultaten op:
‘garagetegels’
‘garagevloeren’
‘balkonvloeren’
‘antisliptegels’
‘balkontegels’
‘garagevloertegels’

Van 4 unieke bezoekers p/d naar 50 unieke bezoekers p/d uit gratis vermeldingen in Google (organische vindbaarheid), super!

Henk Weeda
Eigenaar Swisstrax

 

Linkbuilding Tas.nl

logo tasWij hebben de afgelopen jaren al een aardig backlink profiel opgebouwd voor onze webshop Tas.nl. SEO Online Marketing heeft dit ons uit handen genomen wat heeft geresulteerd in 40 relevante backlinks binnen 4 maanden. Dit biedt een mooie basis voor de toekomst.

Justus Bijlsma
Managing Director Webbags BV
Tas.nl / Tasonline.be / Tacheonline.de

 

Vacature-Beveiliger.nl (Maatbeveiliging)

maatbeveiligingSEO Online Marketing heb ik ervaren als een no nonsens bedrijf, waarin we in Rotterdam zeggen: “geen woorden maar daden” komt Bastin dit zeker ten deel. In korte tijd heb ik Online Marketing bij SEO ondergebracht, voor zowel mijn corporate- als wervings website. Zeer lovende resultaten en dat ook al in zeer korte tijd! Er is een mooie landingspage ontwikkeld waar tegen geringe kosten super veel sollicitanten worden geworven. Ik hoop oprecht dat onze samenwerking een begin is van een langdurige samenwerking die ik bij iedereen wil aanbevelen!

Ruud Knipscheer
Directeur MAATbeveiliging