seo online marketing logo

Linkbuilder Huong

Huong Bui
Huong Bui
3 december 2012

Na mijn eerste weekje werken kreeg ik te horen dat ik binnenkort een blog moest schrijven. Op dat moment wist ik nog niet waar ik over moest schrijven en dat was best spannend. Ik zal in deze blog meer over mijzelf vertellen en een korte introductie geven wie ik ben en wat ik bij SEO online marketing doe.

Marketing Management

Ik ben Huong Bui. Ik woon in Etten-Leur en ben 23 jaar. Op dit moment studeer ik Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg. Dit is een erg leuke studie, vakken die  mij interesseren zijn Consumentengedrag, Economische  Psychologie, Marketing Communicatie  en Brand management. In de colleges wordt er af en toe wat verteld over Online Marketing.  Echter zijn er geen vakken die specifiek over Online Marketing gaan. Tegenwoordig is dit echt wel belangrijk en ‘booming’. Ik wilde daarom meer leren over Online Marketing en hoe het verder in de praktijk gaat. Dus ben ik op zoek gegaan naar een bijbaan waar je deze ervaring op kan doen.

SEO Online Marketing

Zo ben ik terecht gekomen bij SEO Online marketing. Mijn werkzaamheden zijn op dit moment nul-metingen uitvoeren, potentiële linkpartners zoeken en linkbuilden. Ik ben eind oktober begonnen en kan nú al zeggen dat ik veel heb geleerd. Het is echt interessant en ik wil ook graag meer leren!

Huong Bui
Junior Online Marketeer
h.bui@seoonlinemarketing.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram