seo online marketing logo

Linkbuilder Ellen

Ellen Kemmeren
Ellen Kemmeren
2 oktober 2012

Ook ik moet er aan geloven. Mijn eerste blogbericht voor SEO Online Marketing. Best wel een beetje spannend, want deze blogs worden goed gelezen en worden op diverse social media gepubliceerd. Waar moet ik over schrijven en wat is interessant om te vertellen?

Commercieel talent in wording

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Ellen Kemmeren, 19 lentes jong en woon in Dongen. Ik studeer commerciële economie aan de Avans in Breda. Een studie die me erg bevalt. Als aanstormend commercieel talent vond ik het belangrijk om me te verdiepen in de Online Marketing. Want naast mijn interesse in Online Marketing, wordt Online Marketing de laatste jaren steeds belangrijker.

SEO Online Marketing

Omdat mijn opleiding nog geen les in het Online gedeelte geeft ben ik blij dat ik bij SEO Online Marketing terecht ben gekomen. Hier leer ik de fijne kneepjes van het vak en, ook niet onbelangrijk voor een student, het levert me financieel ook wat op. Ik werk hier nu een maand en heb al heel veel geleerd. Zo ben ik begonnen als linkbuilder, maar heb ik nu al één zoekwoorden onderzoek gedaan en liggen er alweer een paar op mij te wachten. Ook ben ik bezig voor www.princesses.nl, een website waar je tiara’s en haarkammen voor bruidskapsels kunt kopen. Hebben jullie mijn foto inclusief tiara al gezien op onze Facebook pagina?

Zo, de kop is er af! Volgende keer zal ik meer vertellen over mijn werkzaamheden bij SEO Online Marketing, want wat houdt linkbuilden nu precies in? Of hoe werkt een zoekwoorden onderzoek?

Ellen Kemmeren
Junior Online Marketeer
e.kemmeren@seoonlinemarketing.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram