seo online marketing logo

Google Adwords Qualified Indivual

Bastin van Oers
Bastin van Oers
7 juni 2011

SEO Online Marketing heeft sinds vandaag een Google Adwords Qualified Individual in haar gelederen. Om in aanmerking te komen voor het Google Adwords Qualified Individual certificaat moet een tweetal examens over het inzetten van Google Adwords worden afgerond met een score van minimaal 80%.

Google Adwords Qualified Individual Breda

Bastin van Oers, directeur van SEO Online Marketing te Breda heeft deze toetsen met succes afgelegd en kan derhalve het predicaat Google Adwords Qualified Individual voeren. Het Qualified Individual certificaat is te vinden op:
https://adwords.google.com/professionals/profile/ind?id=04792598248032627337&hl=nl

Overweegt u middels Google Adwords te gaan adverteren in de zoekmachine zorg er dan voor dat u de maximale ROI behaald. Wilt u ook een CTR van 30%-40%, gem CPC van €0,21 cent in een zéér concurrerende markt? (Cost per order = €25,00, gemiddelde opbrengst = €37,00 per order). Dit zijn werkelijke statistieken uit een succesvolle Google Adwords case welke wij momenteel draaien. Wij als Google Adwords Qualified Individual uit Breda helpen u graag bij het verwezenlijken van uw marketing doelstellingen.

Maximale rendement behalen met Google Adwords

SEO Online Marketing helpt u graag met het efficiënt inzetten van een Google Adwords campagne. Hierbij zullen wij het volgende stappenplan hanteren:

Stap 1: Inventarisatie van uw marketingdoelstellingen
Stap 2: Zoekwoorden onderzoek voor het bepalen van uw strategie en campagne opbouw
Stap 3: Het instellen van conversie doelen
Stap 4: Opzetten van een dump Google Adwords campagne
Stap 5: Uitdiepen van de diverse onderwerpen in een campagne structuur
Stap 6: Fine tunen van de campagne en blijven optimaliseren

Hierin is het van belang dat de maximale kwaliteitsscore wordt behaald zodat de kosten per klik zo laag mogelijk worden. Hierdoor wordt het maximale rendement behaald uit uw Google Adwords investering. Door het optimaliseren van de kwaliteitsscores worden vaak vele euro's bespaard in bestaande Adwords campagnes!

Google Certified partner Breda

SEO Online marketing gaat verder met het studeren voor het Google Analytics Qualified Individual certificaat en na de zomer zal hoogst waarschijnlijk ook een collega worden opgeleid. Wanneer twee medewerkers van SEO Online Marketing gekwalificeerd zijn dan wordt de organisatie Google Certified partner. Later meer hierover.

Wilt u ook een succesvolle Google Adwords Campagne? -> Direct contact met Google Qualified Individual.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram