seo online marketing logo

Zoekwoorden expert, techneut en onze benjamin: Gijs!

Gijs Weterings
Gijs Weterings
8 oktober 2012

Mijn collega's Anne en Ellen hebben al een teaser gegeven, daar doe ik nog een schepje bovenop. Maar eerst stel ik mezelf even voor. Ik ben Gijs Weterings. Op het moment zit ik in het laatste jaar van VWO en ben ik met mijn 17 jaar de benjamin van SEO online marketing. Toch heb ik ondertussen een aardige kennis van heel wat SEO-aspecten. Ik maak bij SEO Online Marketing veel van de zoekwoordenonderzoeken en omdat ik ook een webbouwer ben, ben ik inmiddels goed bekend met de technische kant van SEO.

SEO: de technische kant

“Ach, die aanpassingen aan mijn website, die zijn toch niet echt nodig?''
Jawel. Het technische deel van SEO lijkt soms een beetje onder gesneeuwd te worden, door bijvoorbeeld het schrijven van teksten, maar de techniek van je site is net zo belangrijk als de inhoud die er op staat. In mijn volgende blogs geef ik u wat kleine tips en trucs om uw website tiptop in orde te krijgen en natuurlijk te houden!

Zoekwoorden onderzoek: belangrijke stap bij veel SEO diensten

Naast het technische aspect van SEO houd ik me ook veel bezig met zoekwoordenonderzoeken. Een zoekwoordenonderzoek wordt gebruikt in bijna alle andere diensten die u bij SEO kunt afnemen. Of het nou gaat om content herschrijven, linkbuilden of AdWords-campagnes beheren, de juiste zoekwoorden zijn essentieel. Bij SEO Online Marketing werken wij met de KEI-aanpak. KEI staat voor Keyword Effectiveness Index, en houdt kort gezegd in dat wij kijken welke woorden het meeste effect zullen hebben als keywords. Hoe de KEI tot stand komt is voor een later blog weggelegd.

Heeft u vragen over het zoekwoorden onderzoek of over de techniek van uw site? Ik sta u graag per e-mail te woord. Mocht het een vraag zijn over W3c fouten, dan kunt u ook mijn volgende blog afwachten, want dan ga ik daar dieper op in.

Gijs Weterings
Junior Online Marketeer
g.weterings@seoonlinemarketing.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram