Webwinkelvakdagen 22 en 23 januari

Al meerdere jaren op rij is SEO Online Marketing te vinden op de WebWinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. De WebWinkelVakdagen zijn bij uitstek een verzameling van alles wat bij een webwinkel komt kijken.

Wordt geïnspireerd op de Webwinkel Vakdagen

Een reden om naar de Webwinkel Vakdagen te komen kan zijn het bijwonen van interessante seminars. Laat je inspireren door onder andere:
Pieter Zwart -> CEO Coolblue
Patrick Kerssemakers -> CEO fonq.nl
Gert van de Cappelle -> Directeur Taartenwinkel.nl
Daniel Ropers -> Algemeen Directeur bol.com
Pieter Heij -> Multichannel & IT directeur Bijenkorf

Kom kennis maken met SEO Online Marketing

Wij verzorgen de online marketing voor veel webshops. Het hebben van een webwinkel is één ding, maar uiteraard wil je als webwinkel eigenaar ook gevonden worden door de potentiële klanten. Wij helpen onze klanten met de vindbaarheid door te analyseren waar het nu mis gaat en hierop in te spelen. Denk daarbij aan het opbouwen van populariteit, het aanpassen van content of het doorvoeren van technische aanpassingen.

Kom gezellig kennis maken met ons op stand C06, dan kunnen we inhoudelijk kijken wat we voor jouw specifieke branche en webwinkel kunnen betekenen.

Liever niet wachten tot 22 of 23 januari? Vraag dan direct een gratis sitecheck aan en we scannen de website om te kijken hoe de vindbaarheid vergoot kan worden! Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar voor vragen of informatie.

Yalenca Boll-Schuilenburg

Sinds 2012 ben ik werkzaam als Online Marketeer bij SEO Online Marketing. Als online marketeer bij SEO Online Marketing ben ik verantwoordelijk voor het schrijven van SEO adviesrapporten en het opzetten en optimaliseren van Google Adwords accounts. Voor vragen neem gerust contact op via y.schuilenburg@seoonlinemarketing.nl of voeg me toe via op