seo online marketing logo

Webwinkel Vakdagen: bezoek onze stand!

Bastin van Oers
Bastin van Oers
16 januari 2013

Op 23 en 24 januari aanstaande vindt alweer de zevende editie plaats van de Webwinkel Vakdagen: de vakbeurs voor webwinkeliers. Zowel de beginnende webwinkelier als de doorgewinterde expert doet hier volop kennis en inspiratie op. Meer dan 250 vooraanstaande e-commerce leveranciers presenteren zich tijdens de Webwinkel Vakdagen.

SEO Online Marketing is er één van!

Vorig jaar was SEO Online Marketing al aanwezig op de Jaarbeurs in Utrecht, hetzij als bezoeker. Na een succesvol 2012 kan onze stand natuurlijk niet meer missen op de beurs van 2013.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want hoe zetten we onze stand op zodat deze opvalt tussen alle andere 249 aanbieders? En wat kunnen wij onze potentiële klanten op dát moment aanbieden? Na enig overleg en geregel zijn we eruit! We gaan vast en zeker 2 hele leerzame en succesvolle dagen tegemoet met in het vooruitzicht nieuwe enthousiaste klanten waar wij voor aan de slag kunnen! Bent u benieuwd hoe we het aangepakt hebben? Kom dan langs!

Gratis sitecheck voor uw website

U heeft een prachtige website, een perfect visitekaartje maar u wordt helaas nog niet gevonden door uw potentiële klanten. Hier komen wij om de hoek kijken! Dat u niet gevonden wordt kan aan verschillende oorzaken liggen. Wij bieden tijdens de beurs de mogelijkheid om uw gegevens bij ons achter te laten, wij zullen uw website gratis onder de loep nemen en 5 tips geven om uw website te optimaliseren. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de nodige informatie en uitleg over onze diensten. U kunt ons vinden op standnummer M28.

Thematische zones op de beursvloer

De belangrijkste e-commercethema’s komen als zones terug op de beursvloer. De vijf zones zijn:
-Marketing
-Webwinkel Ontwikkeling
-Betaaloplossingen
-Logistiek & Fulfilment
-Social Media & M-commerce

U kunt SEO Online Marketing vinden op de marketing beursvloer.

Praktische info:

Data: 23 & 24 januari 2013
Locatie: Jaarbeurs Utrecht, stand nummer M28
Openingstijden: Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur

De Webwinkel Vakdagen zijn, na voorregistratie, gratis te bezoeken. Je kunt je snel en eenvoudig registeren op de website.

Wij zien jullie graag verschijnen op de Webwinkel Vakdagen, de koffie staat klaar!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram