seo online marketing logo

Nieuwe collega voor SEO adviesrapporten en website content

Anouk de Wildt
Anouk de Wildt
8 augustus 2012

Anouk de Wildt, 27 jaar, waarvan 21 jaar woonachtig in Oudenbosch maar nu alweer zes jaar verliefd op mijn huidige woonplaats Breda. Dit ben ik! Sinds begin augustus de nieuwe collega van het huidige team bij SEO Online Marketing. Naast Breda heb ik natuurlijk nog andere passies die gekoppeld kunnen worden aan SEO Online Marketing. It is in the name: Online en Marketing, ín Breda. Voor mij ontzettend leuk dat ik deze drie passies kan combineren in mijn nieuwe functie.

Website content schrijven; webredactie

Hoe dit zo is gekomen? Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, richting Communicatie. Tijdens die vier jaar heb ik stage gelopen bij Sanoma Media, bij het tijdschrift Libelle, eerst op de webredactie en daarna op de marketingafdeling. Daarvoor heb ik een mbo opleiding in Antwerpen gevolgd en afgestudeerd als grafisch vormgever. Veel geleerd, en weer veel vergeten, maar het blijft een mooi vak. Ik heb altijd al een behoorlijke interesse in media gehad, van geschreven tot aan nieuwe media. Ik wilde dan ook, tot het irritante aan toe, altijd alles leren. Maar dat fanatisme zorgde er wel altijd voor dat ik bij leuke bedrijven aan de slag kon en daar veel verschillende dingen leerde. Ook nu weer bij SEO Online Marketing!

Creëren en herschrijven van website content

Zoals bij alle online marketingbureaus krijgen maar weinig starters een kans om daar te komen werken. Maar SEO Online Marketing geeft starters wél die kans om het vak te leren. Dit levert veel voordelen op, zowel voor starters en SEO Online Marketing zelf maar ook voor u als klant. SEO Online Marketing gaf mij gelukkig ook die kans hier te komen werken en zo zit ik nu mijn eerste blog te schrijven. En er volgen er vast meer. Ik heb er veel zin in om hier aan de slag te gaan en van elkaar te leren. Dat ík hier veel ga leren, daar ben ik van overtuigd. Maar naast dat ik het online gedeelte van de marketingwereld induik, ga ik het (her)schrijven van website content op mij nemen zodat we klanten nog meer kunnen bieden.

Mocht u interesse hebben om uw website content te laten (her)schrijven dan kunt u altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvend advies.

a.dewildt@seoonlinemarketing.nl
Anouk de Wildt
Online Marketeer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram