SEO Online Marketing en ADGENDO lanceren nieuwe webshop Hulpwinkel.nl

 

logo-hulpwinkel

Met bijzondere trots melden wij dat onze online winkel in hulpmiddelen Hulpwinkel.nl geheel is vernieuwd. Dankzij een gezamenlijke inzet van ADGENDO Business Platform en SEO Online Marketing is een nieuwe formule ontwikkeld en een nieuwe Magento webshop om de steeds zelfstandiger wordende groep ouderen en hun mantelzorgers te bedienen.

De markt voor hulpmiddelen is volop in beweging. Het aantal online winkelende ouderen is de afgelopen vijf jaar al meer dan verdubbeld. En in 2020 telt Nederland ongeveer zeven miljoen vijftigplussers. Daarbij zal een steeds grotere bijdrage worden gevraagd van mensen zelf, zowel financieel als in de zorg voor elkaar.

De shop is op diverse manieren te doorzoeken, variërend van categorieën hulpmiddelen tot zelfs een gerichte zoektocht naar producten die passen bij een specifieke aandoening. “Daarmee is Hulpwinkel.nl uniek in zijn soort”.

SEO Online Marketing is in dit project uiteraard verantwoordelijk voor de online vindbaarheid van de webshop en de Google Adwords campagnes. De laatst technische optimalisatie wordt momenteel doorgevoerd, waarna uiteraard hard wordt gewerkt aan het opbouwen van de online populariteit.

Donwload hier het volledige persbericht.

Bastin van Oers

Ondernemer in de online marketing en directeur van SEO Online Marketing BV in Breda. Ik help MKB ondernemers graag om via hun website concrete offertes, contactaanvragen of directe omzet te behalen. Met een ander bedrijf exploiteren wij diverse succesvolle webshops. Verder spreek ik regelmatig op seminars en geef ik in-company workshops op het gebied van online marketing. Voeg me toe op