seo online marketing logo

Technisch specialist en ondernemer: duizendpoot Joep

Joep Bogaers
Joep Bogaers
22 oktober 2012

Voordat ik aan mijn reeks van artikelen begin, wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Joep Bogaers, ik ben 20 jaar oud, woon in Tilburg en werk sinds juli als Junior Online Marketing Specialist bij SEO Online Marketing.

Zoekmachine optimalisatie: van interesse naar eigen bedrijf

Al vanaf mijn twaalfde ben ik geïnteresseerd in alles wat met internet te maken heeft. Het begon allemaal als een hobby, maar uiteindelijk heb ik me als minderjarige toch ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In eerste instantie hield ik me voornamelijk bezig met het ontwikkelen van websites, maar na verloop van tijd werd mijn interesse steeds meer gewekt door zoekmachine optimalisatie. Op die manier ben ik dan ook met Bastin in contact gekomen wat mij uiteindelijk deze leuke bijbaan bij SEO Online Marketing heeft opgeleverd.

Naast het runnen van mijn onderneming en mijn werkzaamheden bij SEO Online Marketing, studeer ik Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Op dit moment ben ik met het laatste jaar van mijn bachelor bezig om daarna een marketing gerelateerde master te gaan doen.

Linkbuilden, 0-metingen en website ontwikkeling

Maar wat doe ik eigenlijk precies bij SEO Online Marketing? Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit linkbuilden, het zoeken van linkpartners en het uitvoeren van 0-metingen. Afhankelijk van de hoeveelheid tijd die ik over heb, ontwikkel ik zo nu en dan ook een website.

SEO Technische vragen?

Heeft u vragen met betrekking tot SEO? Wilt u graag wat SEO tips ontvangen? Heeft u technische vragen over uw website? Of wilt u gewoon meer weten over mij? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met me opnemen. U kunt daartoe het beste even een mailtje sturen naar mij.

Joep Bogaers
Junior Online Marketeer
j.bogaers@seoonlinemarketing.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram