seo online marketing logo

Stagiaire Judith

Judith Quirijnen
Judith Quirijnen
4 mei 2013

Hallo!

Mijn naam is Judith Quirijnen. Ik ben de jongste en tevens nieuwste werkneemster hier. Ik ben 17 jaar en woon al heel mijn leven in Breda. Breda is een hele leuke stad en ben niet van plan om weg te gaan. Mijn hobby’s zijn hockeyen, met vrienden op stap gaan en vind koken ook heel leuk om af en toe te doen.

Marketing en communicatie en evenementenorganisatie

Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van de opleiding marketing en communicatie en evenementenorganisatie op het Johan Cruyff College in Roosendaal. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin. Wat ik er later precies mee wil gaan doen weet ik nog niet. Ik zit nog in het eerste jaar van mijn opleiding en ik wil sowieso nog HBO gaan doen. Alle tijd om hier nog over na te denken dus!

SEO Online marketing

Ik zit nu in mijn eerste week bij SEO Online Marketing en loop met iedereen een dagje mee zodat ik precies weet wat iedereen doet. Op dit moment ben ik mijzelf nog een beetje aan het oriënteren. Vanaf volgende week ga ik mij bezig houden met Princesses.nl. Als u vragen heeft, dan ben ik ook degene die u zult spreken via de chat. Ik houd niet alleen de website maar ook de facebookpagina bij. Dus Like! deze facebookpagina om op de hoogte te worden gehouden van alle ontwikkelingen van Princesses.

Ik heb er heel veel zin in!
Judith Quirijnen
Stagiaire SEO Online Marketing

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram