seo online marketing logo

Stagiair Mike

Mike Schuurbiers
Mike Schuurbiers
22 maart 2013

Na een korte periode van ziekte kijk ik in mijn bakje en zie ik een roze post-it, wat lief dacht ik, want er werd op dit post-it mij gevraagd of het allemaal al weer beter gaat. De “catch” kwam al snel want er stond gelijk bij of ik even tijd had om een blog te schrijven. Zo dat was even een klassieke opening door middel van een anekdote. Nu je dit gelezen hebt weet je nog niks over mij dus laten we beginnen bij het begin. Mijn naam is Mike Schuurbiers, geboren in ’86, student Avans Breda waar ik Communicatie en Media Design volg en ik loop nu ongeveer een maand stage bij SEO Online Marketing.

SEO Online Marketing: websites opbouwen, onderhouden en uitbreiden

Stagiair? Een hele dag koffie halen zeker.

Onder andere, maar dat komt omdat we hier met zijn alle gewoon veel koffie drinken en we dit voor elkaar doen. Verder help ik met het opbouwen en onderhouden van de websites die we hier zelf hebben. Ik maak designs en huisstijlen als er nieuwe opdrachten binnen komen of als webshops een nieuw likje verf kunnen gebruiken. Ik kijk of, buiten al het SEO om, de websites ook “user interface” vriendelijk zijn. Want wat mensen ons laten vinden is één ding maar je ook aangetrokken voelen om op de website te blijven en te kopen is ook belangrijk. Als eindopdracht ben ik bezig met het opzetten van een landing page die alle shops die we hebben met elkaar verbinden en klaar stomen voor de aankomende toevoegingen. Goed nagaan wat praktisch, logisch en goed uit te breiden is.

Nou laat ik jullie achter met de kennis wie ik ben en wat ik hier zoal doe én nog even dit:

Wist u dat een olifant het enige zoogdier is dat niet kan springen?
Mike Schuurbiers
Stagiair SEO Online Marketing

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram