seo online marketing logo

Stage lopen bij SEO Online Marketing

Anoek Vriens
Anoek Vriens
12 oktober 2011

Momenteel heb ik als HBO Studente haar intrede gedaan in de wondere wereld van de Internet Marketing. Ik ben Anoek Vriens, 22 jaar jong & fulltime stagiair bij SEO Online Marketing. Bij mijn start was ik vrij onwetend, aangezien ik nog nooit gehoord had van begrippen als SEO en SEA. 5weken verder & een berg informatie rijker kan ik menig onwetend mens uitleggen dat dit wereldje heel veel kan betekenen voor bedrijven!

Na wat bedrijfsplannen, interviews en research op het internet ben ik officieel van start met mijn onderzoek. Ik ben bezig met het schrijven van een verkoopplan voor SEO Online Marketing. Ik ga onderzoek doen naar de mogelijkheden voor een samenwerking tussen SEO Online Marketing en website bouwers en website designers. Daarna dien ik deze mogelijkheden te implementeren in een plan. U moet denken aan vragen als: Hoe kan ik dit zo optimaal mogelijk maken voor beide partijen? Hoe gaan we deze samenwerking faciliteren? Hoe kunnen beide partijen naar tevredenheid samenwerken? Hoe kunnen we zorgen dat er een win-win situatie ontstaat?

Mijn planning is als volgt. Ik ben bezig om de interne situatie en de externe omgeving uit te werken. Zo krijg ik een beeld van het bedrijf SEO Online Marketing en krijg ik inzicht in de markt. Door middel van interviews ga ik wat dieper in op probleemgebieden, ontwikkelingen, trends en kansen in de markt. Daarna wil ik gaan onderzoeken hoe de samenwerking klinkt voor website bouwers en designers. U moet daarbij denken aan vragen zoals: Wat zijn de behoeften en vragen van de bouwers en designers? Hoe zien zij een samenwerking voor zich? Wat vinden zij belangrijk? Wat zijn de verwachtingen?

Door vervolgens wat modellen toe te passen op deze bergen informatie komt alles in een trechter waar ik uiteindelijk, hopelijk, een mooi verkoopplan uitkrijg voor SEO Online Marketing. Dan is het eenmaal een kwestie van toepassing & flink gas geven om dit tot een mooi resultaat te krijgen! We’ll keep in touch.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram