seo online marketing logo

SEO Online Marketing loopt de singelloop!

Yalenca Boll-Schuilenburg
Yalenca Boll-Schuilenburg
19 september 2013

Ieder jaar wordt in Breda een singelloop georganiseerd. Zo ook dit jaar maar.. dit jaar mét SEO Online Marketing. Het SEO team is na een dag werken hard aan het trainen om straks een mooie tijd neer te kunnen zetten op de 5km. Uiteraard doen we dit niet zonder reden. We lopen niet voor onszelf maar voor een goed doel, namelijk Breda4metakids.

Breda4metakids & SEO Online Marketing

Breda4metakids is een lokale organisatie die zich inzet voor kinderen met een stofwisselingsbeperking. Ieder jaar worden er 800 kinderen geboren met een stofwisselingsziekte. Een stofwisselingziekte houdt bij ruim 50% van deze kinderen in dat ze overlijden voor hun 18de verjaardag. Stofwisselingsziekte is doodsoorzaak nummer één bij jonge kinderen! Wij waren zo aangegrepen door deze feiten dat we onze hardloopschoenen uit de kast hebben getrokken. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we officiële sponsor zijn van Breda4metakids. We gaan met ons SEO team 5km hardlopen om op deze manier aandacht te krijgen voor stofwisselingsziektes, en uiteraard om geld in te zamelen. Geld inzamelen is noodzakelijk om onderzoeksprojecten in de academische centra  te financieren.

Helpen?

Natuurlijk snappen we dat je ook graag een steentje wil bijdragen aan deze prachtige organisatie. Dat kan op verschillende manieren:

- Zondag 6 oktober meelopen met de singelloop

- Geld doneren? Dat kan op rekeningnummer 591780062 ovv ‘Sponsorbijdrage Breda4Metakids’

- Andere ludieke actie bedacht? Neem dan contact op!

Liever niets van bovenstaand ondernemen? Kom ons dan op 6 oktober vanaf 10.00 aanmoedigen langs de zijlijn. We kunnen dat extra steuntje in de rug goed gebruiken. Wilt u meer informatie over Breda4metakids? Neem dan contact op.

Gerelateerde onderwerpen:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram