seo online marketing logo

SEO schrijven en marketing, een perfecte combinatie

Annemiek
Annemiek
22 januari 2012

Tijdens de opleiding Media & Entertainment Management kwam ik er al snel achter dat ik teksten SEO vriendelijk schrijven erg leuk vind om te doen. Na het succesvol afronden van deze studie ben ik actief geweest als onder andere webredacteur en tekstschrijfster. Ik wilde me graag verder ontwikkelen op het gebied van schrijven. Daarom ben ik Communicatie & Informatiewetenschappen gaan studeren met als specialisatie Tekst & Communicatie in Tilburg. Inmiddels zit ook dat diploma in mijn zak.

SEO teksten zijn steeds belangrijker voor een toppositie

Bij een ander internet marketing bureau heb ik mijn ervaring opgedaan als SEO copywriter. SEO teksten zijn steeds belangrijker voor een toppositie in Google, want 'Content = King'. Sinds kort werk ik bij SEO Online Marketing. Mijn werkzaamheden zijn hier onder meer het schrijven van SEO teksten om de websites van onze klanten zo goed mogelijk te positioneren in Google. De combinatie met marketing vind ik erg interessant. Je draagt met seo teksten bij aan de uitvoering van online marketing activiteiten en je bent resultaatgericht bezig. SEO schrijven gecombineerd met online marketing bevalt me dan ook goed. Daarnaast schrijf ik regelmatig artikelen voor een magazine. Door het volgen van cursussen als Journalistiek Schrijven blijf ik me verder ontwikkelen.

SEO copywriter bij SEO Online Marketing

SEO schrijven is iets wat ik graag doe. Creatief bezig zijn met tekst en puzzelen met woorden om uiteindelijk het juiste verhaal op 'beeldscherm' te krijgen. Dat doe ik met veel plezier. Vandaar dat ik als SEO copywriter volop uitdagingen heb bij SEO Online Marketing. Mijn naam? Annemiek, SEO copywriter.

Meer informatie aanvragen over SEO teksten?

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram