seo online marketing logo

Nieuwe collega online marketeer voor Zwembadenwebshop.nl

Marieke Slot
Marieke Slot
4 maart 2013

Net als mijn collega’s wil ik mij ook graag aan u voorstellen; Mijn naam is Marieke Slot, 32 jaar en sinds 1 maart 2013 ben ik werkzaam als Online Marketeer voor een van onze vele webshops namelijk www.zwembadenwebshop.nl. Oorspronkelijk kom ik uit de Achterhoek, maar ben ik 11 jaar geleden verhuisd naar Breda vanwege mijn studie aan NHTV (richting vrijetijdsmanagement). Breda is mij zeer goed bevallen en ik zie mijzelf hier nog jaren wonen.

SEO, SEA en accountmanagement

Een aantal jaar geleden heb ik er bewust voor gekozen om het toerisme en de vrijetijdsmarkt vaarwel te zeggen en te gaan werken in de online marketing.  Ik heb inmiddels ruime ervaring in SEO, SEA en accountmanagement en ik hoop deze ervaring te kunnen benutten bij het online promoten van onze zwembadenwebshop. Mijn werkzaamheden zullen bestaan uit het versturen van bestellingen die via onze webshop geplaatst worden, SEO werkzaamheden, SEA, Google Analytics bijhouden en het beantwoorden van klantvragen via de telefoon, mail en chat. Een drukke functie maar ik heb er heel veel zin in. Dus laat het mooie, warme zomerweer maar komen!

Of aankomend weekend nu de zon schijnt of het weer gaat sneeuwen, één ding is zeker: De lente komt er aan! Neem een kijkje op www.zwembadenwebshop.nl! In de meeste gevallen geldt: voor 16.00 bestellen, de volgende dag in huis. Heb je vragen of kom je er even niet uit met een bepaald artikel of bestelling, bel mij gerust op 076-8200811.
Marieke Slot
Online Marketeer Zwembadenwebshop.nl
m.slot@zwembadenwebshop.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram