seo online marketing logo

Office Manager en rechterhand op elk niveau: Suzanne

Suzanne 'd Hondt
Suzanne 'd Hondt
14 november 2012

Mag ik mijzelf even voorstellen: ik ben Suzanne 'd Hondt, sinds kort de 30 gepasseerd en inmiddels alweer een dik jaar aan het werk bij SEO Online Marketing. Een jaar geleden ben ik bij SEO Online Marketing enthousiast begonnen aan een baan als salesmedewerker. Al snel bleek dat ik heel veel naar me toe trok wat betreft organiseren en in goede banen leiden. De sales verdween op de achtergrond en ik ben doorgeschoven naar de uitdagende functie van office manager!

CRM-systeem bijhouden, planningen, aftersales en méér

Deze baan is mij op het lijf geschreven, want geen dag is hetzelfde. Omdat ik als salesmedewerker ben begonnen ben ik inhoudelijk ook bekend met het vak. Mijn takenpakket is heel breed en bestaat onder andere uit de planning, de urenregistratie, het CRM-systeem waar de linkbuilders gebruik van maken, de aftersales, de sollicitaties en er komen dagelijks ad hoc taken bij. Wellicht dat ik op een van de taken wat dieper in ga met een eventuele volgende blog!

Tijdmanagement is prioriteiten stellen

Tijdmanagement is eigenlijk de rode draad die door al mijn taken loopt. Een jaar geleden zijn wij met ons team verhuisd van een locatie op het station van Breda naar een nieuwere, grotere en modernere omgeving vlakbij het centrum van Breda. Dit mede omdat wij zo explosief aan het groeien waren. Het begrip tijdmanagement werd mij wel duidelijk toen ik samen met Bastin op 31 december om 19.00 de laatste spullen stond over te verhuizen. Nu, een jaar later, denk ik dat ik dat begrip nog eens beter onder de loep moet gaan nemen aangezien ik deze blog nog typ op de dag dat hij geplaatst gaat worden. Prioriteiten stellen, hoe moeilijk ook, is iets wat je moet kunnen. Als Office Manager moet je soms werk laten liggen om het volgende weer op te pakken, kunnen schakelen tussen je werkzaamheden is een must.

SEO Online Marketing: uitdagend, in ontwikkeling, gezellig en vol afwisseling

Het fijne aan werken bij SEO Online Marketing is voor mij de leuke sfeer, de gezellige collega’s, de mogelijkheden en de vrijheid die wij krijgen om onszelf te ontwikkelen. Het meest leuke aan mijn werk vind ik dat het zo afwisselend is. Niet alleen de taken maar juist de diversiteit aan mensen waar ik mee te maken krijg. Je hebt op elk mogelijke manier met iedereen te maken, op alle niveaus en zowel binnen als buiten de organisatie. Bovendien weet je  ook veel over wat er allemaal speelt in en rondom de organisatie, tot op het hoogste niveau aan toe.

Dit is beknopte versie van mijn baan, ik zou geen andere willen! Het heeft mij heel wat jaren gekost om te zoeken naar een leuke afwisselende, uitdagende functie die bij mij zou passen maar ik weet zeker dat ik hem nu heb gevonden.

Suzanne 'd Hondt
Office Manager
s.dhondt@seoonlinemarketing.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram