seo online marketing logo

Multichannel Beurs: dag 1

Judith Quirijnen
Judith Quirijnen
24 april 2013

Voor de eerste keer op een beurs!

Wekenlang zijn mijn collega’s al druk bezig met de voorbereidingen van de beurs, er moet natuurlijk van alles geregeld worden. Maandag is onze stand opgezet en waren we er klaar voor: Laat de Multichannel Beurs maar beginnen. Gisteren was het dan zo ver. Voor de eerste keer ging ik naar een beurs met het bedrijf waar ik stage loop: SEO Online Marketing.

Op dag 1 mocht ik mee om te flyeren, ik was benieuwd hoe zo’n beurs allemaal in zijn gang gaat. Eenmaal aangekomen was eigenlijk alles tegen mijn verwachtingen in. Ik had verwacht dat er allemaal kleine kraampjes zouden staan waar iedereen iets zou vertellen over zijn of haar bedrijf. Dit was niet het geval. Er waren hele grote plaatsen en zelfs een paar theaters waar je naar een presentatie kon gaan kijken. Ik vond het heel erg groot. Later bleek dat de vorige beurs waar we op stond veel groter was en we iets te veel personeel rond hadden lopen. Hierdoor hadden we wel alle tijd om de bezoekers van onze stand 100% te helpen. Ik ben begonnen met flyeren en dat was ook leuk want zo kom je veel in contact met mensen. Onze stand stond een beetje achterin dus hebben mijn collega en ik zoveel mogelijk ons best gedaan om mensen onze flyer te geven en ze door te sturen naar onze plek. Dit heeft geholpen, want we hebben de collega’s op kantoor aan de slag gezet en aardig wat site checks binnen gekregen!

Ik vond het heel leuk om mee te maken. Omdat het mij interessant lijkt om zo'n beurs een keer als bezoeker te bezoeken, mag ik tijdens mijn stageperiode nog vaker keer mee naar kennissessies en beurzen. Zodat ik kan zien hoe het er aan de andere kant aan toe gaat, de presentaties kan bezoeken en met mensen van andere bedrijven kan praten. Dit levert heel wat op!

Gerelateerde onderwerpen:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram