seo online marketing logo

Linkbuilder Ismay

Ismay Heemskerk
Ismay Heemskerk
10 december 2012

Hoi!

Mijn naam is Ismay Heemskerk, en ik werk nu sinds ongeveer een maandje bij SEO Online Marketing!
Ik ben een van de nieuwe werknemers hier, dus het is voor mij allemaal nog erg nieuw en spannend. Maar laat ik eerst maar wat over mijzelf vertellen!

Op dit moment ben ik 20 jaar en ik woon nu een dik jaar in Breda. Ik ben hier naartoe verhuisd vanwege mijn studie, maar ik vind Breda zo’n leuke stad dat ik mijzelf hier ook na mijn studie nog zie wonen! Mijn hobby’s zijn muziek maken, koken, stappen, festivals en concerten bezoeken.

International Media & Entertainment Management

Ik studeer ‘International Media & Entertainment Management’ op het NHTV, en zit momenteel in mijn derde jaar. Het is echt een leuke en leerzame opleiding waar ik met veel plezier heen ga. Ik hoop later dan ook in deze richting te mogen werken, en dan het liefst bij een entertainmentbureau of muziekstudio.

SEO Online Marketing: linkbuilding en webshops

Mijn werkzaamheden bij SEO Online Marketing zijn onder anderen linkbuilden voor verschillende bedrijven en websites, zoals bijvoorbeeld www.hondenvoerbestellen.nl. Ook het vullen van webshops hoort hierbij. Bijvoorbeeld de webshop van Princesses: Dé webshop waar je moet zijn voor de mooiste bruids- en gala accessoires. Ik werk hier pas net, dus heel uitgebreid kan ik nog niet vertellen over mijn werk! Dat komt zeker een volgende keer.

Ismay Heemskerk
Junior Online Marketeer
i.heemskerk@seoonlinemarketing.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram