Linkbuilder Gus

13 juni 2013
Geen reacties

Hallo! Mijn naam is Gus de Boer, ik ben 19 jaar en woon in een studentenwoning in Breda. Ik heb net mijn MBO opleiding in de ICT afgerond op het Radius College en ga volgend jaar Business IT & Management volgen op het Avans in Breda.

SEO Online Marketing

Dankzij mij studie op het MBO zijn mijn interesses op het gebied van ICT ontzettend hoog. Ik ben dagenlang bezig met programmeren en kan soms wel nachten piekeren over één klein foutje. SEO Online Marketing wist mijn leergierigheid op het gebied van ICT te prikkelen. Omdat mijn kennis op het gebied van SEO nog niet erg hoog was zag ik dit als perfecte manier om mijn kennis te verbreden. Ik ben nu ongeveer 2 maanden werkzaam bij SEO Online Marketing en ben hier in dienst als SEO Specialist.

Linkbuilding en website ontwikkeling

Door middel van linkbuilding werk ik website of webwinkel omhoog in de zoekresultaten van Google. Hiervoor probeer ik zo veel mogelijk gerelateerde website te vinden. Hierna vraag ik aan de beheerders van deze website om een link te plaatsen naar de website waar ik mee bezig ben. Ook werk ik zo nu en dan aan het maken van nieuwe websites.

Met een geweldig leuk team zorgen wij voor SEO van tallen website. Ik werk dan ook met erg veel plezier bij SEO Online Marketing.

Gus de Boer