seo online marketing logo

Maak kans op een SEO Light Pakket en ‘like’ ons op Facebook!

Bastin van Oers
Bastin van Oers
21 september 2012

Social media is in deze tijd een onderwerp dat vaak terug komt en steeds belangrijker wordt. Zowel privé (denk aan Hyves en Facebook) als zakelijk (bijvoorbeeld LinkedIn). De laatste tijd zien we dat vooral Facebook niet alleen privé maar ook zakelijk steeds vaker wordt gebruikt. Voorbeelden van het zakelijk gebruik van social media activiteiten zijn het maken van een planning, bepalen van een strategie, het plaatsen van berichten op diverse platformen en adverteren via Facebook.

Bedenk doelen, wat en wie wilt u bereiken?

Een goede start is het halve werk, bedenk voordat u de pagina begint na over wat uw doel is. Wat wilt u bereiken en wie wilt u bereiken? Wanneer u een Like en Win actie inzet, bereikt u hier wel de juiste doelgroep mee? En wat levert het u op?

Facebook App: houd hier rekening mee

Facebook heeft een reglement met restricties betreft promoten. Zo mag u alleen een prijs weg geven wanneer u daar een App voor heeft. Het is verboden om zonder een App te zeggen: 'Like ons en Win een Ipad'. Er zijn diverse voorbeelden van grote bedrijven die op deze manier in korte tijd veel Likes hebben gegenereerd en weer helemaal van onderaf moesten beginnen. Wanneer er een winnaar is geselecteerd via een App, mag deze ook niet benaderd worden via Facebook. Ook naam, handelsmerk, copyrights e.d. van Facebook mogen niet genoemd worden.

Budget reserveren voor inzetten advertenties

Een aanrader is om meer budget te reserveren voor het inzetten van advertenties dan voor de App. Wanneer u dit niet doet, zullen er ook weinig mensen van de actie af weten. Advertenties binnen Facebook kunnen van te voren aangemaakt en klaargezet worden. Wanneer deze voor de actie aangezet worden is er nog tijd om de advertenties te optimaliseren en te kijken op welke advertenties het beste geklikt wordt.

Win een SEO Light Pakket!

Wist u dat wij ook een facebook pagina hebben? Deze facebook pagina staat nog in de kinderschoenen, maar door de komst van een nieuwe collega komt hier verandering in. Zij gaat de komende tijd met die pagina en onze andere social media aan de slag. Wilt u kans maken op een SEO Light Pakket? Vul dan uw gegevens en een link naar uw Facebook account in op het contact formulier, onder vermelding van Win actie bij vraag.

Vergeet SEO Online Marketing niet te ‘liken’ op facebook.

Omdat ook wij ons aan de regels moeten houden vragen we u op deze manier om onze facebook pagina te 'Liken'. Bent u de winnaar? Dan krijgt u van ons een gratis 0-meting, adviesrapport (inclusief zoekwoorden onderzoek en doelstellingen) en linkbuilding. Voor meer informatie over dit Light Pakket en andere pakketten kijkt u op de SEO pakketten pagina.

Nieuwe collega social media en linkbuilding

Graag wil ik mijzelf even voorstellen, ik ben Suzie, 25 jaar en woonachtig in Breda. Sinds september 2012 ben ik werkzaam voor SEO Online Marketing Breda. Op het moment ben ik met mijn laatste studiejaar bezig en heb ik gekozen voor de afstudeerrichting E-business, hier leer ik alle ins en outs van alles wat met online te maken heeft en hoe ik dit kan toepassen in de praktijk. Dit zorgt voor een ideale combinatie van mijn studie en werk. Tijdens een eerdere stage heb ik reeds ervaring opgedaan in display advertising en zakelijk gebruik van social media. Doordat social media mijn passie is en ik mij hier graag in verdiep heb, ben ik diegene die u deze tips aanbiedt.

De tips hierboven waren slechts enkele tips, vooral de 'Like en Win' tip is een aanrader! Natuurlijk valt er nog veel meer te vertellen over acties voeren via Facebook of andere sociale media, hier vertel ik u graag meer over. Bent u al nieuwsgierig geworden en wilt u meer over dit onderwerp weten? Wilt u meer weten over andere diensten die wij bij SEO Online Marketing aanbieden? Neemt u dan contact met ons op via het nummer: 076-7503344.

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram