De nieuwe stagiaires stellen zich voor

Jullie hebben het misschien nog niet gemerkt, maar we hebben er een aantal hele leuke nieuwe stagiaires bijgekregen die ons team komen versterken! Ze stellen zich bij deze even voor:

Dennis Peeters: Stagiair Zwembadenwebshop.nl

Hallo allemaal,

Mijn naam is Dennis Peeters en vanaf 20 Januari is mijn stage gestart bij SEO Online Marketing als Commercieel medewerker binnendienst. Ik zal me tijdens mijn stage bezighouden met zaken rondom Zwembadenwebshop.nl, één van onze webshops. Mijn hoofdtaken zullen zijn: Het telefonische contact, het ordertraject en het verbeteren van de positie in Google. Mijn stage zal 740 klokuren duren, vandaar dat ik me graag even voor wil stellen.

Drie jaar geleden ben ik begonnen met mijn opleiding en dit is mijn tweede stage. Mijn eerste stage heb ik gelopen binnen een bouw gerelateerd bedrijf. Een hele andere kant dus. Tevens is dit ook mijn afstudeerstage. Ik kijk erg naar het komende half jaar uit. Ik heb al gemerkt dat er nog veel te leren valt voor me binnen deze sector. Ik vind het leuk om bezig te zijn met het ordertraject en ook ben ik graag bezig met het helpen van klanten. Verder ben ik erg leergierig en zie ik er erg naar uit om me te gaan verdiepen in alles rondom deze webshop en het beter plaatsen in Google.

Sara Cools: Stagiaire communicatie/marketing

Hallo daar!

Er zijn weer een aantal nieuwe stagiaires bij en ik ben er daar één van. Mijn naam is Sara Cools en sinds december ben ik werkzaam bij SEO online marketing als junior online marketing specialist. Daarnaast loop ik hier vanaf deze maand stage. Als junior online marketing specialist ben ik bezig met het creëren van nieuwe backlinks, het aanschrijven van interessante blogs en fora en soms hier en daar een eigen artikel schrijven.

En nu als stagiaire. Ik ben vierdejaars student aan de Hogeschool Utrecht en doe de opleiding International Communicatie en Media. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in het communicatie deel van de opleiding en zo doorgestroomd naar marketing. Ik interesseer me vooral in marketing psychologie, online marketing en social media marketing. Bij SEO houd ik mij bezig met vrijwel al deze aspecten. Zo ben ik op zoek naar nieuwe manieren om uw website te optimaliseren en probeer ik daarmee net een stapje verder te gaan, door te kijken naar de psychologie achter internetverkeer en door te kijken of social media ook kan bijdragen aan uw online populariteit en hoe dan.

Gert-Jan Meersschaert: Stagiair techniek en design

Hoi!

Ik ben Gert-Jan Meersschaert, een derdejaars Communication & Multimedia Design student, en vanaf 31 januari ben ik begonnen met mijn stage bij SEO Online Marketing. Tijdens deze stage zal ik de helft van de tijd besteden aan het maken van mijn opdracht die ik samen met SEO Online Marketing heb opgesteld. Deze bestaat uit het opzetten van Magento shops en daarbij zal ik vooral kijken hoe deze technisch en op SEO gebied werken en waar mogelijk verbeterd kunnen worden. Verder zal ik me bezighouden met de meer technische taken in het bedrijf.

Het eerste half jaar van dit schooljaar heb ik mijn minor Creative Technologie afgerond op de opleiding CMD. Tijdens deze minor heb ik me onder andere verdiept in HTML, CSS, PHP en Javascript. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding een basis in communicatie, multimedia design en interfaces meegekregen. SEO Online Marketing sprak mij aan omdat ik me graag wil verdiepen in SEO. Naar mijn idee liggen hier de komende jaren namelijk nog veel kansen. Ook de ervaring die ik hier op kan doen is voor mij een mooie kans. Doordat ik kennis heb op meerdere vlakken van websites en SEO hoop ik de komende tijd een aanvulling te zijn op het team van SEO Online Marketing.

Marit Vervaart

Sinds januari 2014 ben ik Online Marketing Specialist bij SEO Online Marketing. Wat ik zo leuk vind aan online marketing? Je analyseert, gebruikt je creativiteit en moet constant inspelen op de snel veranderende online wereld. Uitdagend en afwisselend dus, precies waar ik van hou! Neem gerust contact met mij op via m.vervaart@seoonlinemarketing.nl of voeg me toe op .