Buckaroo kiest voor SEO Online Marketing

Buckaroo toonaangevende leverancier van betaaloplossingen start vanaf vandaag een samenwerking met SEO Online Marketing, internetmarketing bureau uit Breda.

De wereld van online betaalmethodes verandert dagelijks. Met de expansiedrift van de Nederlandse webwinkeliers en online ondernemers als drijfveer. Buckaroo helpt online ondernemers om hun binnenlandse en buitenlands betaalverkeer te stroomlijnen.

Buckaroo heeft, mede door de recente overname door Intrum Justitia, een nog sterkere ambitie om de komende tijd verder te innoveren en te groeien. Bij deze groeistrategie hoort ook het online vindbaar zijn zodat het klantenpotentieel op de website van Buckaroo terecht komt.

Website optimalisatie zorgt voor meer klantcontacten

Om deze online groei ambitie te verwezenlijken heeft Buckaroo gekozen voor een samenwerking met SEO Online Marketing uit Breda. Door structurele website optimalisatie voor de zoekmachines, conversie optimalisatie en daarna het gericht inzetten van Google Adwords campagnes zal SEO Online Marketing zorgen voor een boost aan klantcontacten.

‘Na onderzoek onder een aantal internetmarketing bureaus hebben wij gekozen voor SEO Online Marketing. Door een aantal concrete eye openers bij onze eerste kennismaking hebben wij het volste vertrouwen in een succesvolle samenwerking ’aldus Menno Hoek, Marketing & Communicatie Manager Buckaroo.

SEO consultancy en Google Adwords workshops

Hiernaast zet Buckaroo ook SEO consultancy in door middel van gerichte inhouse Adwords workshops om meer rendement te gaan behalen uit de online bestedingen. Google Adwords zal in de toekomst met name actiematig worden ingezet rondom de lancering van innovaties en speciale acties met partners van Buckaroo.

Bastin van Oers

Ondernemer in de online marketing en directeur van SEO Online Marketing BV in Breda. Ik help MKB ondernemers graag om via hun website concrete offertes, contactaanvragen of directe omzet te behalen. Met een ander bedrijf exploiteren wij diverse succesvolle webshops. Verder spreek ik regelmatig op seminars en geef ik in-company workshops op het gebied van online marketing. Voeg me toe op