seo online marketing logo

Allernieuwste collega Laura

Laura Timmermans
Laura Timmermans
11 december 2012

Op het moment dat ik deze blog schrijf ben ik voor de tweede dag werkzaam op kantoor bij SEO Online Marketing. Ik ben dus nét nieuw, maar ik kan natuurlijk al wel wat vertellen over mezelf.

Ik ben Laura, 26 jaar en woonachtig in Etten-Leur. Ik ben de nieuwste werknemer bij SEO Online Marketing. Ik was op zoek naar een leuke (bij)baan met een goed toekomstperspectief. Internet is een belangrijk medium in mijn dagelijks leven en marketing is een belangrijk onderdeel van mijn opleiding. Ik heb een klein jaar bij een internetmarketing bureau gewerkt, hierdoor wist ik in welke hoek ik moest gaan zoeken.

Communicatie: opleiding én werkzaamheden

Naast het werken hier ben ik bezig met een studie. Ik zit op dit moment in de afrondingsfase van mijn HBO opleiding Communicatie. Hiervoor ben ik een Social Media onderzoek aan het doen voor een sportcentrum in Etten-Leur. Een erg leuke opdracht, maar tegelijkertijd ook pittig omdat Social Media (nog) niet terug komt in mijn opleiding. Ik heb veel boeken en artikelen gelezen en deze kennis komt van pas nu ik bij SEO Online Marketing aan de slag ga.

Omdat ik het nu nog druk heb met het schrijven van mijn scriptie, en mijn bijbaan in de horeca, werk ik  in de maanden december en januari 1 á 2 dagen in de week. Als alles gaat zoals gepland ben ik daarna klaar met mijn opleiding en dan kan ik hier eventueel fulltime aan de slag! Mijn takenpakket gaat bestaan uit de aftersales en het klantbeheer. U zult dus vaak met mij te maken krijgen.

Met mijn opleiding Communicatie ben ik breed inzetbaar binnen het bedrijf, omdat SEO Online Marketing het steeds drukker krijgt kunnen zij ook steeds meer mankracht gebruiken. Ik hoop daarom in het nieuwe jaar mijn takenpakket verder uit te breiden.

Laura Timmermans
Aftersales
l.timmermans@seoonlinemarketing.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram