seo online marketing logo

Administratieve alleskunner Joyce

Joyce de Ruiter
Joyce de Ruiter
7 november 2012

Ik ben Joyce de Ruiter, ik ben 19 jaar en ik woon in Fijnaart met mijn dochtertje Lana van 1 jaar. Op het moment van schrijven werk ik alweer 2,5 jaar voor Bastin, dat is al een hele tijd voor een negentien jarige, maar ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin.

In die 2,5 jaar dat ik met Bastin werk heb ik al verschillende dingen gedaan en meegemaakt. Voordat ik bij Bastin kwam werken heb ik ervaring opgedaan in een callcenter in Roosendaal, zowel inbound als outbound. Met deze ervaring ben ik bij het toenmalige bedrijf van Bastin terecht gekomen, dit was ook een marketingservicebureau. Ik heb me daar bezig gehouden met outbound telefoontjes voor de verkoop van kinderboeken. Na een tijdje zijn er, naast het bellen, andere administratieve taken bij gekomen. Met deze ervaring mocht ik samen met twee andere collega’s met Bastin mee om het volgende succesvolle bedrijf op te gaan richten: SEO Online Marketing.

SEO Online Marketing

Bij SEO Online Marketing houd ik me drie dagen bezig met allerlei dingen, bijvoorbeeld het maken van rapportages, het bijhouden van de website www.hondenenpuppies.nl en mijn nieuwe project webshop www.kinderschoentjesshop.nl. De rapportages maak ik altijd elke eerste week van de maand. Ik verwerk per maand de linkbuild gegevens die ik van onze junior online marketeers krijg. Naast mijn werk bij SEO Online Marketing studeer ik nog, ik volg een deeltijd opleiding voor commercieel medewerker binnendienst. Deze opleiding hoop ik binnen twee maanden af te ronden.

Website Honden en Puppies

De website www.hondenenpuppies.nl wordt bijna dagelijks aangevuld met leuke artikelen over honden en puppies. Ik verzamel nieuws van diverse websites, ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen. Heb je zelf een hond, een puppie of een hondenkennel of dierenpension en zou je hier graag wat over willen vertellen? Stuur mij dan een mailtje. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en wie weet komt je geschreven stuk op de website. We hebben sinds kort ook een facebook pagina, het zou leuk zijn om op die pagina met elkaar te praten over honden en puppies.

Webshop Kinderschoentjesshop

We zijn nog maar net online met mijn nieuwe project www.kinderschoentjesshop.nl, maar ik ben er nu al zo enthousiast over. Onze collega Benthe heeft de banners voor de website gemaakt en ik ben samen met Bastin naar de groothandel geweest om de leukste schoentjes in te kopen. Ik zou zelf het liefste alle schoentjes voor mijn dochter willen kopen, zo schattig zijn ze. Gelukkig ben ik er steeds als eerste bij! We hebben al een aardig assortiment voor zowel jongens als meisjes, dus neem gerust eens een kijkje.

Joyce de Ruiter
j.deruiter@seoonlinemarketing.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram