SEO Light Pakket

Optimalisatie zoekmachines met het SEO Light pakket

0-meting

Optimalisatie zoekmachines start met een uitgebreide 0-meting.  Wij geven u een goed beeld van de huidige stand van zaken. Vervolgens wordt ook de online concurrentie in kaart gebracht. Dit is de uitgangspositie om de resultaten van optimalisatie zoekmachines goed te kunnen meten.

Technisch adviesrapport

Middels een technische analyse en uitgebreide technische adviezen leggen wij de basis voor een goede indexatie en waardering door de Google robot.

Zoekwoorden onderzoek

Een uitgebreid zoekwoorden onderzoek legt de online kansen in uw branche bloot. Op welke woorden wordt veel gezocht en is relatief weinig concurrentie? Deze woorden bieden u online kansen in optimalisatie voor zoekmachines!

Content adviesrapport

De samen gekozen zoekwoorden zullen wij in de homepage compleet verwerken. Voor de overige pagina’s krijgt u een duidelijke instructie van ons. Goede content is essentieel voor search engine optimalisatie. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook de webteksten schrijven.

Doelstellingen

Wij maken concrete search engine optimalisatie doelstellingen op basis van posities in Google, aantal inkomde links, aantal bezoekers, maar belangrijker nog aantal conversies. Wordt een contactformulier ingevuld? Wordt een offerte aangevraagd? Wordt er een bestelling geplaatst?

Search engine optimalisatie verder met linkbuilding

Online populariteit is de laatste pijler van search engine optimalisatie. Er moet online veel over u worden gesproken. ‘Dan zal het wel goed’ zijn denk de Google robot. Wij starten met linkbuilding 1.0 op voor u relevante websites. Vervolgens kunnen wij door gaan met linkbuilding 2.0. Dit is het reageren op blogs, discussies, fora of het eventueel zelf maken van persberichten, (gast) blogs, social media etc.

Maandelijks ontvangt u een rapportage van de werkzaamheden en extra tips voor verdere optimalisatie zoekmachines. Search enigine optimalisatie zorgt voor omzet!

Vraag nu een offerte aan voor optimalisatie zoekmachines!