seo online marketing logo

Veelgestelde vragen

Hier vindt u veel antwoorden op verschilledne vragen. Staat uw vraag en antwoord er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op.

Algemeen

In principe niet. Wel leent het ene CMS systeem zich beter voor SEO dan het andere. In ons adviesrapport komen wij hier op terug.

SEO

SEO is de afkorting van de Engelse term Search Engine Optimization. In het Nederlands betekent dit Zoekmachine optimalisatie. Zoekmachineoptimalisatie is een reeks technische en inhoudelijke werkzaamheden gericht op het optimaliseren van een website (of webpagina) op het rankingalgoritme van een zoekmachine, zodat deze gemakkelijk kan worden gevonden, gecrawld, geïndexeerd en weergegeven in de zoekmachines voor relevante zoekopdrachten.
Natuurlijk kan dat! Maar... schoenmaker blijf bij je leest. Als ondernemer moet u niet alles zelf willen doen. Dat spreekt voor zich. Uw bedrijf is ergens heel goed in en u wilt dat mensen dat bij u afnemen. Dat zelfde geldt natuurlijk ook voor SEO bedrijven. SEO levert uiteindelijk altijd geld op. Bovendien bent u nooit klaar met zoekmachine optimalisatie omdat algoritmes van zoekmachines en behoeftes van mensen continu veranderen. Het is dan fijn dat er een partij is die dat allemaal voor u bijhoudt en waarmee u op z'n tijd eens mee kunt sparren.
Page Authority is de waarde die bepaalt hoe goed een webpagina scoort in de zoekresultaten van zoekmachine Google. Hierin wordt alleen een losse pagina meegenomen. Voor de waarde van je gehele website wordt Domain Authority (DA) gebruikt.
Met Domain Authority wordt aangegeven hoe een website in de zoekresultaten van Google gezien wordt. Hiermee wordt gemeten hoe goed en sterk jouw website is tegenover andere, vergelijkbare sites. Voorheen werd Google Pagerank hiervoor gebruikt. Domain Authority wordt weergegeven op een schaal van 1 tot 100. Hoe hoger je komt, hoe moeilijker het is om verder omhoog te klimmen in DA.
Een meta tag is een veld in een document dat specifieke data voor zoekmachines bevat. Een document (webpagina) kan doorgaans meerdere metatags bevatten, die verschillende informatie geeft over de pagina zoals taal, omschrijving, zoekwoorden, etc.
CMS staat voor Content Management System. Met een CMS kun je je eigen website te beheren. Je moet dan denken aan het aanpassen en toevoegen van teksten, afbeeldingen en menu's. Ook kunt je in dit systeem je website uitbreiden met functionaliteiten. Wanneer je gebruik maakt van een open-source CMS zoals Joomla is het grootste voordeel de prijs. Open-source wil min of meer zeggen dat het gratis is. Bij normale software moet je licenties betalen. Dit zijn maandelijkse of jaarlijkse gebruikskosten. Bij het gebruik van een open-source CMS zoals Joomla zijn er nagenoeg geen beperkingen. Wanneer je nu een makelaar of autodealer bent, groothandel of winkel, voor ieder idee is er een oplossing beschikbaar.
Social media is de verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om online informatie met elkaar te delen. Social media staat dus voor: 'Media kanalen die je laten socialiseren'. Voorbeelden zijn Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.
Met de content van een website bedoelt men de inhoud van de website: teksten en afbeeldingen.
Dit is de naam voor het proces waarbij men op zoek gaat naar websites om een link op te plaatsen.
Middels ingewikkelde berekeningen geeft Google Pagerank een cijfer aan uw website. De cijfers worden gegeven tussen de 0 en de 10. Google.nl geeft zichzelf een Pagerank van 7. De Pagerank wordt mede bepaald door de leeftijd van uw website, de Pagerank van de website waarop uw website wordt gelinkt en de actualiteit van de inhoud van de website. Het wil niet zeggen dat een website met een Pagerank van 4 automatisch hoger eindigt in de zoekmachines dan een website met een Pagerank van 3. Het Pagerank systeem is inmiddels al geruime tijd niet meer in gebruik. Nu wordt er gewerkt met PA (Page Authority) en DA (Domain Authority).

SEO Online Marketing Dashboard

U ontvangt van ons een (automatische) e-mail met daarin uw wachtwoord. Dit wordt gestuurd naar het door u opgegeven e-mailadres.

SEO Pakketten

Dit is afhankelijk van enkele zaken.
chevron-downquestion-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram